Ladislav Potměšil Herec : A7sbeyxaku0dbm : Vo veku 75 rokov zomrel v pondelok český herec ladislav potměšil.

Ladislav Potměšil Herec : A7sbeyxaku0dbm : Vo veku 75 rokov zomrel v pondelok český herec ladislav potměšil.. Zemřel ladislav potměšil (†75), filmový major maisner nebo tatínek z discopříběhů. Obľúbený herec ladislav potměšil, ktorého posledné mesiace sužovali vážne zdravotné problémy a bol pripútaný na lôžko, našiel široké uplatnenie rovnako aj v dabingu. Ve věku 75 let zemřel herec ladislav potměšil, uvedl blesk.cz. Potměšil se proslavil především rolí otce hlavního hrdiny ve filmu discopříběh. Ešte v septembri minulého roka, keď herec oslavoval 75.

Oblíbený herec se musel vzdát herecké práce a stáhl se i z veřejného života. O úmrtí predstaviteľa majora maisnera z filmovej série byl jednou jeden polda herec v ostatných rokoch bojoval so zdravotnými problémami. Července po velkém trápení, způsobeném těžkou nemocí, mnohokrát dokázal, že i ve vedlejších rolích lze zazářit. Ladislav potměšil mal vážne zdravotné problémy. Potměšil se proslavil především rolí otce hlavního hrdiny ve filmu discopříběh.

Oyns16mkx544zm
Oyns16mkx544zm from www.prehledne24.cz
Informovali o tom webové spravodajské portály novinky.cz a idnes.cz s odvolaním sa na denník blesk. Poté, co mu lékaři v roce 2016 na obratli našli metastázující nádor. Zemřel ladislav potměšil (†75), filmový major maisner nebo tatínek z discopříběhů. Jeho kolegové na něj ale nezapomněli a s láskou. Září 1945 praha) je český herec, který je znám především ze svých komediálních rolí. Vystudoval pražskou damu (absolvoval v roce 1969), získal angažmá v realistickém divadle, kde pak působil až do roku 1988. Ladislav potměšil zomrel vo veku 75 rokov v pondelok (12. Obľúbený herec ladislav potměšil, ktorého posledné mesiace sužovali vážne zdravotné problémy a bol pripútaný na lôžko, našiel široké uplatnenie rovnako aj v dabingu.

Široké uplatnění našel ladislav potměšil také v divadle, zahrál si i v řadě televizních sérií.

Vo veku 75 rokov zomrel český herec ladislav potměšil. Herec ladislav potměšil byl v hereckém odvětví legendou a zapsal se do paměti diváků v mnoha nezapomenutelných rolích. Července po velkém trápení, způsobeném těžkou nemocí, mnohokrát dokázal, že i ve vedlejších rolích lze zazářit. Byl hercem, který se v žádném případě nevnucuje a zná své místo. Vo veku 75 rokov zomrel v pondelok český herec ladislav potměšil. Poté, co mu lékaři v roce 2016 na obratli našli metastázující nádor. Herec, ktorý má na konte oba diskopríbehy a stvárnil tiež nezabudnuteľného majora maisnera v trilógii byl jednou. Byl to totiž nesmírně pečlivý a pokorný herec. Hana gregorová, miroslava pleštilová, ladislav potměšil, dana verzichová a lenka zahradnická se společně vousy se stále odlepovaly a kostým jsem okamžitě propotil, prohlásil ladislav potměšil. Ve věku 75 let zemřel herec ladislav potměšil, uvedl blesk.cz. Ladislav potměšil zomrel vo veku 75 rokov v pondelok (12. Ve věku 75 let zemřel herec ladislav potměšil známý především z filmu discopříběh či svou rolí majora maisnera. Mezi nejznámější potměšilovy role patřil major maisner ve filmu byl jednou jeden polda.

Herec ladislav potměšil dokázal z malé role udělat velkou. Herec ladislav potměšil je znám jako major maisner, štamgast v seriálové hospodě, táta na plný úvazek v úspěšném filmu plném hitovek diskopříběh nebo starosta v přístavu. Potměšil se proslavil především rolí otce hlavního hrdiny ve filmu discopříběh. 2021) je znám z filmů partie krásného dragouna, tajemství ocelového města, drsná planina, discopříběh či byl jednou jeden polda. Více informací o herci ladislav potměšil na webu 365dni.cz.

Zemrel Ladislav Potmesil 75 Hvezda Discopribehu I Major Maisner Posledni Roky Protrpel Blesk Cz
Zemrel Ladislav Potmesil 75 Hvezda Discopribehu I Major Maisner Posledni Roky Protrpel Blesk Cz from img.blesk.cz
Herec ladislav potměšil je znám jako major maisner, štamgast v seriálové hospodě, táta na plný úvazek v úspěšném filmu plném hitovek diskopříběh nebo starosta v přístavu. Ešte v septembri minulého roka, keď herec oslavoval 75. Vo veku 75 rokov zomrel v pondelok český herec ladislav potměšil. Zemřel herec ladislav potměšil známý především z filmu discopříběh či svou rolí majora maisnera. Je velká škoda, že je v nekrolozích. Mezi nejznámější potměšilovy role patřil major maisner ve filmu byl jednou jeden polda. Byl to totiž nesmírně pečlivý a pokorný herec. Ladislav potměšil zomrel vo veku 75 rokov v pondelok (12.

Filmový major maisner ladislav potměšil je zase o rok starší.

Vystudoval pražskou damu (absolvoval v roce 1969), získal angažmá v realistickém divadle, kde pak působil až do roku 1988. Vo veku 75 rokov zomrel český herec ladislav potměšil. Je velká škoda, že je v nekrolozích. Informovali o tom webové spravodajské portály novinky.cz a idnes.cz s odvolaním sa na denník blesk. Poslední roky ho trápily vážné zdravotní problémy. 218 отметок «нравится», 4 комментариев — čtk (@czechnewsagency) в instagram: Byl to totiž nesmírně pečlivý a pokorný herec. Ešte v septembri minulého roka, keď herec oslavoval 75. Potměšil se proslavil především rolí otce hlavního hrdiny ve filmu discopříběh. 2021) je znám z filmů partie krásného dragouna, tajemství ocelového města, drsná planina, discopříběh či byl jednou jeden polda. Ladislav potměšil zomrel vo veku 75 rokov v pondelok (12. Informovali o tom webové spravodajské portály novinky.cz a idnes.cz s odvolaním sa na denník blesk. Navždy totiž odešel legendární herec ladislav potměšil, kterého si diváci mohou pamatovat díky nezapomenutelným rolím majora maisnera.

Potměšil dokázal hrát milovníky, padouchy, charaktery, uměl pobavit. Informovali o tom webové spravodajské portály novinky.cz a idnes.cz s odvolaním sa na denník blesk. 2021) je znám z filmů partie krásného dragouna, tajemství ocelového města, drsná planina, discopříběh či byl jednou jeden polda. Byl hercem, který se v žádném případě nevnucuje a zná své místo. Poté, co mu lékaři v roce 2016 na obratli našli metastázující nádor.

Ladislav Potmesil Malem Ochrnul A Skoncil S Hranim Idnes Cz
Ladislav Potmesil Malem Ochrnul A Skoncil S Hranim Idnes Cz from 1gr.cz
O úmrtí predstaviteľa majora maisnera z filmovej série byl jednou jeden polda herec v ostatných rokoch bojoval so zdravotnými problémami. V hlavní roli se objevil rudolf hrušínský nejmladší jako jirka horáček a otce mu hrál oblíbený český herec ladislav potměšil. «ve věku 75 let v pondělí v motolské nemocnici zemřel herec ladislav potměšil. Herec ladislav potměšil dokázal z malé role udělat velkou. Ladislav potměšil od dětství zpíval v pěveckých souborech, hrál ve filmu i divadle. Zemřel ladislav potměšil (†75), filmový major maisner nebo tatínek z discopříběhů. Ve věku 75 let zemřel herec ladislav potměšil, uvedl blesk.cz. Herec, ktorý má na konte oba diskopríbehy a stvárnil tiež nezabudnuteľného majora maisnera v trilógii byl jednou.

Je velká škoda, že je v nekrolozích.

Ladislav potměšil, který zemřel v pondělí 12. V hlavní roli se objevil rudolf hrušínský nejmladší jako jirka horáček a otce mu hrál oblíbený český herec ladislav potměšil. Ladislav potměšil zomrel vo veku 75 rokov v pondelok (12. Narodeniny, prial si, aby mu zdravie slúžilo. Zemřel ladislav potměšil (†75), filmový major maisner nebo tatínek z discopříběhů. Poslední roky ho trápily vážné zdravotní. Září 1945 praha) je český herec, který je znám především ze svých komediálních rolí. Poslední roky ho trápily vážné zdravotní problémy. Potměšil se proslavil především rolí otce hlavního hrdiny ve filmu discopříběh. Oblíbený herec se musel vzdát herecké práce a stáhl se i z veřejného života. Července po velkém trápení, způsobeném těžkou nemocí, mnohokrát dokázal, že i ve vedlejších rolích lze zazářit. Široké uplatnění našel ladislav potměšil také v divadle, zahrál si i v řadě televizních sérií. Obľúbený herec ladislav potměšil, ktorého posledné mesiace sužovali vážne zdravotné problémy a bol pripútaný na lôžko, našiel široké uplatnenie rovnako aj v dabingu.